Nieuws & Events

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Huisman en events gericht op recruitment of medewerker betrokkenheid, Voor meer informatie over recruitment gerelateerde events of andere initiatieven kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Techniek Bedrijven Evenement (TBE)

Op 13 november 2020 vindt het Techniek Bedrijven Evenement (TBE) plaats. Dit jaar speelt het event zich online af in verband met het coronavirus.

Lees verder

Leeghwater Kalender fotoshoot

Op 21 September heeft bij Huisman een fotoshoot plaatsgevonden voor de 2021 Jaarkalender van Studievereniging Leeghwater (Werktuigbouwkunde). Thema van de kalender is ‘Vrouwen in de techniek’.

Lees verder

Solliciteren in corona tijd

In verband met het coronavirus (COVID-19) neemt Huisman maatregelen om de gezondheid van onze mensen, onze kandidaten, onze klanten en leveranciers en de omgeving waarin we wonen en werken te beschermen

Lees verder

Studentenbijeenkomst Control Systems

Op 18 september, in de week voordat de aangescherpte Corona maatregelen van kracht werden, hebben 20 studenten deelgenomen aan de Studentenbijeenkomst Control Systems. De bijeenkomst vond plaats bij Huisman in Schiedam.

Lees verder
Moment...