Leeghwater Kalender fotoshoot

Op 21 september heeft bij Huisman een fotoshoot plaatsgevonden voor de 2021 Jaarkalender van Studievereniging Leeghwater (Werktuigbouwkunde). Thema van de kalender is ‘Vrouwen in de techniek’.

Vrouwen zijn schaars in de techniekbranche. Daarom brengt de kalender dit jaar studentes Werktuigbouwkunde van de TU Delft in beeld. In de ‘Women in Technology’ kalender 2021, staan twaalf vrouwen in de werkomgeving. De kalender laat zien dat vrouwen gedreven zijn in hun vak en hier veelal belangrijke functies vervullen. De twaalf studentes lieten zich professioneel fotograferen op zelf gekozen locaties. Huisman is een van deze locaties.

Alle vrouwen zijn lid van studievereniging Gezelschap Leeghwater. Gezelschap Leeghwater is sinds 1867 de studievereniging van en voor alle werktuigbouwkunde studenten aan de TU Delft en is daarmee de oudste studievereniging van Nederland. Met meer dan 3700 leden is het Gezelschap één van de snelst groeiende studieverenigingen binnen Delft. 

We zijn trots dat we zijn geselecteerd om onderdeel uit te maken van deze kalender. We kijken uit naar het resultaat!

Zodra de kalenders beschikbaar zijn laten we het resultaat zien via deze nieuwspagina. Hieronder alvast een voorproefje.

Kalender