Ben jij equipped for impact?

Equipped for impact.

Werken bij Huisman betekent werken in een team van innovators. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste constructie apparatuur. Dat doen we sinds 1929.

Onze geschiedenis is er een van het stellen van nieuwe industrienormen, van het creëren van impact. Wil jij bij Huisman komen werken? Dan rekenen we er op dat jij ‘equipped for impact’ bent.

Meer over ons

2500+ medewerkers wereldwijd

Opererend vanuit 7 locaties

Actief in 6 markten

Track record van bijna een eeuw

Nieuws & Events

Huisman betreedt haven & logistieke markt met order voor Geautomatiseerde Stapelkranen

Huisman, wereldleider in het ontwerpen, produceren en onderhouden van zware constructie installaties, heeft zijn intrede aangekondigd in de haven- en logistieke markt. Het Nederlandse bedrijf heeft een opdracht verkregen van Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) voor een reeks geautomatiseerde stapelkranen (Automated Stacking Cranes) voor efficiënt hanteren en bufferen van containers.

Lees verder

Huisman levert 500mt Offshore Mast Kraan voor Subsea7

Huisman kondigt aan dat het een contract heeft gekregen van Subsea7 voor de levering van een Offshore Mast Kraan met een capaciteit van 500mt. De volledig elektrische kraan zal worden geïnstalleerd op een van de pijplegschepen van Subsea7 en zal worden ingezet voor installaties op grote diepte.

Lees verder

Bezoek van STC studenten

Wat een fantastische dag op 10 januari! Ons kantoor bruiste van de energie toen we een groep enthousiaste studenten Maritiem Officier van het STC ontvingen.

Lees verder

Huisman geeft Heerema Aegir's Offshore Mast Kraan upgrade

Huisman kondigt aan dat het een contract heeft gekregen voor de upgrade van de Offshore Mast Kraan aan boord van de Aegir, eigendom van Heerema.

Lees verder

Onze vacatures

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Onze projecten zijn zeer complex en innovatief en vereisen daarom oplossingsgericht denken, creativiteit en eigenaarschap. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze teamspelers. Wil jij werken in een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij wat nodig is om impact te maken? Dan heeft Huisman volop mogelijkheden en wellicht de baan waar je al tijden naar op zoek bent.

/ job alert

Ontvang nieuwe vacatures met jouw voorkeuren direct in je inbox met onze job alert.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("privacy") }}