Ben jij equipped for impact?

Equipped for impact.

Werken bij Huisman betekent werken in een team van innovators. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste constructie apparatuur. Dat doen we sinds 1929.

Onze geschiedenis is er een van het stellen van nieuwe industrienormen, van het creëren van impact. Wil jij bij Huisman komen werken? Dan rekenen we er op dat jij ‘equipped for impact’ bent.

Meer over ons

2500+ medewerkers wereldwijd

Opererend vanuit 7 locaties

Actief in 6 markten

Track record van 90 jaar

Nieuws & Events

Huisman geeft Heerema Aegir's Offshore Mast Kraan upgrade

Huisman kondigt aan dat het een contract heeft gekregen voor de upgrade van de Offshore Mast Kraan aan boord van de Aegir, eigendom van Heerema.

Lees verder

Huisman aanwezig op de HHS Bedrijvendag in Delft

Huisman was op donderdag 16 november aanwezig op de bedrijvendag van De Haagse Hogeschool in Delft, die ieder half jaar door Studentenvereniging NOVA wordt organiseert.

Lees verder

Huisman wordt partner van GROW

Huisman is partner geworden van GROW, een gezamenlijk onderzoeksprogramma voor offshore wind dat onderzoek initieert en innovaties versnelt. De kracht van GROW ligt in het vermogen om gerichte, opeenvolgende en complementaire RD&D-activiteiten uit te voeren. Het consortium bestaat uit 20 toonaangevende en toegewijde partners die nauw samenwerken om gezamenlijk onderzoek te doen.

Lees verder

Huisman en ESD bundelen krachten op kabellegmarkt

Huisman heeft een partnerschapsovereenkomst getekend met ESD om zijn portfolio van kabellegproducten uit te breiden en zijn positie op de offshore windmarkt te versterken. Met deze overeenkomst komt de expertise van ESD in het ontwerpen van slimme kabellegoplossingen samen met de in-house engineering, productie- en servicecapaciteiten voor turn-key equipment van Huisman.

Lees verder

Onze vacatures

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Onze projecten zijn zeer complex en innovatief en vereisen daarom oplossingsgericht denken, creativiteit en eigenaarschap. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze teamspelers. Wil jij werken in een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij wat nodig is om impact te maken? Dan heeft Huisman volop mogelijkheden en wellicht de baan waar je al tijden naar op zoek bent.

/ job alert

Ontvang nieuwe vacatures met jouw voorkeuren direct in je inbox met onze job alert.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("privacy") }}