Equipped for impact

Equipped for impact.

Werken bij Huisman betekent werken in een team van innovators. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste constructie apparatuur. Dat doen we sinds 1929.

Onze geschiedenis is er een van het stellen van nieuwe industrienormen, van het creëren van impact. Wil jij bij Huisman komen werken? Dan rekenen we er op dat jij ‘equipped for impact’ bent.

Meer over ons

2500+ medewerkers wereldwijd

Opererend vanuit 7 locaties

Actief in 6 markten

Track record van 90 jaar

Onze vacatures

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Onze projecten zijn zeer complex en innovatief en vereisen daarom oplossingsgericht denken, creativiteit en eigenaarschap. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze teamspelers. Wil jij werken in een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij wat nodig is om impact te maken? Dan heeft Huisman volop mogelijkheden en wellicht de baan waar je al tijden naar op zoek bent.

/ job alert

Ontvang nieuwe vacatures met jouw voorkeuren direct in je inbox met onze job alert.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Nieuws & Events

Bedrijvendag HHS Delft

Studentenvereniging NOVA organiseert halfjaarlijks een bedrijvendag voor de studenten van De Haagse Hogeschool vestiging Delft.

Lees verder

Maritime Talent Days

Op 27 en 28 oktober 2023 organiseert de Hogeschool Rotterdam in samenwerking met het mbo College Maritiem & Techniek van de STC Group én het maritieme bedrijfsleven de Maritime Talent Days aan de Lloydstraat 300. Huisman is hierbij aanwezig en we willen je graag ontmoeten!

Lees verder

Huisman versterkt marktpositie in kabelleg equipment met LOI van DFO

Huisman heeft een Intentieverklaring (LOI) ondertekend met DFO voor de levering van een Kabelcarrousel en de optie voor een additioneel Kabellegsysteem. In eerste instantie zal de Kabelcarrousel worden geïnstalleerd op het pijplegschip Orient Adventurer. Samen met het bestaande Verticale-Legsysteem van Huisman zal de carrousel worden ingezet voor projecten voor het leggen van onderzeese kabels ten behoeve van vaste en drijvende offshore windparken.

Lees verder

Huisman levert monopile installatieset voor jack-up schip Seaway Ventus van Seaway7

Huisman heeft een contract gekregen van Seaway7, een onderdeel van de Subsea7 Group, voor de levering van de volledige monopile installatieset voor het jack-up schip Seaway Ventus, bestaande uit een Monopile Gripper, een Upending Frame en twee sets Monopile Storage Cradles.

Lees verder