Werken bij Huisman

Equipped for Impact.

Werken bij Huisman betekent werken in een team van innovators. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste constructie apparatuur. Dat doen we sinds 1929.

Onze geschiedenis is er een van het stellen van nieuwe industrienormen, van het creëren van impact. Wil jij bij Huisman komen werken? Dan rekenen we er op dat jij ‘equipped for impact’ bent.

Meer over ons

2500+ medewerkers wereldwijd

Opererend vanuit 7 locaties

Actief in 6 markten

Track record van 90 jaar

Onze vacatures

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Onze projecten zijn zeer complex en innovatief en vereisen daarom oplossingsgericht denken, creativiteit en eigenaarschap. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze teamspelers. Wil jij werken in een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij wat nodig is om impact te maken? Dan heeft Huisman volop mogelijkheden en wellicht de baan waar je al tijden naar op zoek bent.

/ job alert

Ontvang nieuwe vacatures met jouw voorkeuren direct in je inbox met onze job alert.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Nieuws & Events

Techniek Bedrijven Evenement (TBE)

Op 13 november 2020 vindt het Techniek Bedrijven Evenement (TBE) plaats. Dit jaar speelt het event zich online af in verband met het coronavirus.

Lees verder

Leeghwater Kalender fotoshoot

Op 21 September heeft bij Huisman een fotoshoot plaatsgevonden voor de 2021 Jaarkalender van Studievereniging Leeghwater (Werktuigbouwkunde). Thema van de kalender is ‘Vrouwen in de techniek’.

Lees verder

Solliciteren in corona tijd

In verband met het coronavirus (COVID-19) neemt Huisman maatregelen om de gezondheid van onze mensen, onze kandidaten, onze klanten en leveranciers en de omgeving waarin we wonen en werken te beschermen

Lees verder

Studentenbijeenkomst Control Systems

Op 18 september, in de week voordat de aangescherpte Corona maatregelen van kracht werden, hebben 20 studenten deelgenomen aan de Studentenbijeenkomst Control Systems. De bijeenkomst vond plaats bij Huisman in Schiedam.

Lees verder