Ben jij equipped for impact?

Equipped for impact.

Werken bij Huisman betekent werken in een team van innovators. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste constructie apparatuur. Dat doen we sinds 1929.

Onze geschiedenis is er een van het stellen van nieuwe industrienormen, van het creëren van impact. Wil jij bij Huisman komen werken? Dan rekenen we er op dat jij ‘equipped for impact’ bent.

Meer over ons

2500+ medewerkers wereldwijd

Opererend vanuit 7 locaties

Actief in 6 markten

Track record van bijna een eeuw

Nieuws & Events

Huisman reikt Constructeursprijs 2024 uit aan eerstejaarsstudenten Werktuigbouwkunde TU Delft

Op woensdag 12 juni vond de Design Competition 2024 plaats voor eerstejaars mechanical engineering studenten van de TU Delft. Het thema van dit jaar was de 'dozenstapelaar', waarbij het de bedoeling was om 25 dozen in een zo kort mogelijke tijd te stapelen.

Lees verder

Huisman Enschede – een unieke carrièrekans

De regio Twente in het oosten van Nederland heeft een lange en trotse geschiedenis van ondernemerschap en innovatie. Dit heeft geleid tot de oprichting van een Technische Universiteit in Enschede en een sterke focus op technische vakken op lokale middelbare scholen.

Lees verder

Teambuilding op ski's!

Een team, een bedrijf een van onze waarden en een integraal onderdeel van onze cultuur.

Lees verder

Bedrijvendagen MIWB op Terschelling

Op 4 en 5 april houdt het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) zijn jaarlijkse Bedrijvendagen, waarbij studenten worden uitgenodigd om mogelijke stages en carrières in de maritieme industrie te verkennen.

Lees verder

Onze vacatures

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Onze projecten zijn zeer complex en innovatief en vereisen daarom oplossingsgericht denken, creativiteit en eigenaarschap. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze teamspelers. Wil jij werken in een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij wat nodig is om impact te maken? Dan heeft Huisman volop mogelijkheden en wellicht de baan waar je al tijden naar op zoek bent.

/ job alert

Ontvang nieuwe vacatures met jouw voorkeuren direct in je inbox met onze job alert.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("privacy") }}