Arbeidsvoorwaarden

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Onze salarisniveaus en arbeidsvoorwaardenpakket zijn goed en concurrerend met de industrie en de markt. Jouw salaris is afhankelijk van je positie, ervaring en je bijdrage en inspanningen. We evalueren jouw persoonlijke prestaties en ambities twee keer per jaar om zo te controleren of we je op de best mogelijke manier faciliteren.

Samenwerking

Onze wereldwijd gevestigde afdelingen werken nauw samen en dagen elkaar continu en tijdens het hele werkproces uit om te verbeteren op het gebied van kwaliteit. Wat op één continent is ontworpen, wordt op een ander gefabriceerd. Bij Huisman betekent dit dat je in staat bent om jouw project te volgen vanaf de tekentafel tot de assemblage in onze eigen productiehallen en tot de definitieve installatie en service aan boord. Dit in nauwe samenwerking met collega's in verschillende delen van de wereld.

Je krijgt de mogelijkheid om uitdagende en grote projecten aan te pakken, waarbij je altijd met een strakke planning werkt volgens het principe ‘doing it right the first time’. Je werkt samen met professionals en experts, mensen die jou zullen stimuleren om te innoveren, verantwoordelijkheid te nemen en om je kennis en vaardigheden toe te passen. Nieuwe kansen ontstaan voortdurend naarmate ons bedrijf zich ontwikkelt en uitbreidt. Jouw talent, creativiteit en motivatie bepalen jouw plafond.

Vakantie- en ATV dagen

Bij een voltijd arbeidsovereenkomst heb je recht op 29 vakantiedagen per jaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot het bijkopen van verlofdagen bovenop de vakantiedagen per kalenderjaar.

Reiskostenvergoeding

Bij Huisman heb je recht op een reiskostenvergoeding van woon- werkverkeer ongeacht op welke wijze van en naar het werk gereisd wordt, tenzij je in aanmerking komt voor een auto van de zaak. De volledige regeling staat vermeld in ons arbeidsvoorwaarden reglement dat je ontvangt als je bij Huisman in dienst treedt.

Pensioen

Zodra je bij Huisman in dienst komt, bouw je pensioen op. De premie voor de pensioenregeling wordt grotendeels door Huisman en deels door jou betaald (slechts 3.6% eigen bijdrage), daarnaast betaalt Huisman alle kosten die aan de pensioenregeling verbonden zijn. 

 

Referral bonus

Huisman heeft een referral programma omdat we geloven in de kracht van het netwerk van onze medewerkers. Draag jij een medewerker aan en wordt hij of zij geselecteerd voor een functie dan ontvang je als waardering voor jouw bemiddelen een referral bonus wanneer hij of zij daadwerkelijk bij ons start.

Collectieve regelingen

Huisman biedt medewerkers een aantal aantrekkelijke collectieve regelingen, zoals een ongevallenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een collectieve zorgverzekering waardoor je met aantrekkelijke korting een zorgverzekering kan afsluiten. Zodra je in dienst komt bij Huisman heb je direct de mogelijkheid om hieraan deel te nemen.

Buitenland regeling

Wanneer je wordt uitgezonden naar het buitenland kun je rekenen op goede uitzendvoorwaarden. We bieden uitstekende conditities voor short term en long term opdrachten en Expat contracten.Tijdens de selectieprocedure word je hierover nader geïnformeerd.