Nieuws & Events

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Huisman en events gericht op recruitment of medewerker betrokkenheid, Voor meer informatie over recruitment gerelateerde events of andere initiatieven kan je altijd contact met ons opnemen.

Michal's winnende idee om augmented reality te introduceren

Met de Proteus Challenge willen we de duurzaamheid zowel binnen ons bedrijf als in de rest van de wereld verbeteren.

Lees verder

Vier Internationale Vrouwendag 2023

Internationale Vrouwendag markeert de noodzaak om gendergelijkheid te versnellen.

Lees verder

Huisman Geo ontvangt prestigieuze innovatieprijs

Huisman Geo is verheugd dat het de prestigieuze Ruggero Bertani European Geothermal Innovation Award heeft ontvangen voor zijn composiet downhole tubulars.

Lees verder

Maaike is de trotse winnares met green parking

Met de Proteus Challenge moedigen we innovatieve ideeën aan die bijdragen aan onze CO2-reductie.

Lees verder

Offshore Energy Symposium

Bij Huisman verbinden we de toekomstige generatie engineers. Daarom waren we aanwezig bij het Offshore Energy Symposium, dat door studenten van de minor Energy Transition aan de Hogeschool Rotterdam werd georganiseerd.

Lees verder

Het idee van Timon is een aanjager voor innovatie

De Proteus Challenge, een ideeënwedstrijd om ons bedrijf verder te verduurzamen.

Lees verder

Huisman verhoogt duurzaamheid van productieproces

Huisman heeft de lancering van een Sustainable Impact Assessment aangekondigd om de CO2 footprint van zijn producten te bepalen, van ontwerp tot en met levering. De gegevens zullen worden gebruikt om inzicht te geven in hoe het bedrijf de CO2 footprint van zijn producten verder kan verkleinen.

Lees verder

Er groeit nu een nieuw klein bos

Er groeit nu een nieuw klein bos op onze planeet. In mei zijn we begonnen met de Proteus Challenge, een oproep aan de mensen van onze organisatie om hun ideeën te delen die ons bedrijf – en de rest van de wereld – duurzamer kunnen maken. En delen deden ze zeker!

Lees verder

Huisman lanceert 700mt Travelling Quayside Kraan

Huisman zet zich in om de groei van hernieuwbare energie te stimuleren en logistiek zware projecten duurzamer te maken. Met deze 700mt Travelling Quayside Kraan kan het uitlaadproces van offshore windturbinecomponenten aanzienlijk sneller plaatsvinden in vergelijking met de reguliere methoden met crawler kranen of een tandem lift door twee kranen met een capaciteit van ongeveer 200mt tot 300mt.

Lees verder

Ervaar de toekomst bij Huisman

Benieuwd hoe Huisman haar innovaties voorbereidt om de energietransitie te ondersteunen? Studenten uit technische disciplines worden hierbij uitgenodigd om zich in te schrijven voor de tweede Huisman Technical Fair op woensdag 15 juni op onze locatie in Schiedam.

Lees verder

LED Engineering Bedrijvendag 2022

Tijdens de LED Engineering Bedrijvendag 2022, op 11 mei in Enschede praten wij met studenten van Hogeschool Saxion over verschillende carrièremogelijkheden binnen Huisman.

Lees verder

Huisman presenteert op Control Career Fair

Op 9 mei geeft Huisman een presentatie op de CCF Control Career Fair 2022 in Delft. Deze jaarlijkse beurs wordt georganiseerd door D.S.A Kalman, STABILO en Asimov, verenigingen die respectievelijk studenten in Control Engineering vertegenwoordigen van het Delft Centre for Systems and Control, de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en de afdeling Cognitive Robotics van de Technische Universiteit Delft (TU Delft).

Lees verder
Moment...