Nieuws & Events

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Huisman en events gericht op recruitment of medewerker betrokkenheid.

Neem voor meer informatie over recruitment gerelateerde events of andere initiatieven contact met ons op. 

Huisman Enschede – een unieke carrièrekans

De regio Twente in het oosten van Nederland heeft een lange en trotse geschiedenis van ondernemerschap en innovatie. Dit heeft geleid tot de oprichting van een Technische Universiteit in Enschede en een sterke focus op technische vakken op lokale middelbare scholen.

Lees verder

Teambuilding op ski's!

Een team, een bedrijf een van onze waarden en een integraal onderdeel van onze cultuur.

Lees verder

Bedrijvendagen MIWB op Terschelling

Op 4 en 5 april houdt het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) zijn jaarlijkse Bedrijvendagen, waarbij studenten worden uitgenodigd om mogelijke stages en carrières in de maritieme industrie te verkennen.

Lees verder

Huisman betreedt haven & logistieke markt met order voor Geautomatiseerde Stapelkranen

Huisman, wereldleider in het ontwerpen, produceren en onderhouden van zware constructie installaties, heeft zijn intrede aangekondigd in de haven- en logistieke markt. Het Nederlandse bedrijf heeft een opdracht verkregen van Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) voor een reeks geautomatiseerde stapelkranen (Automated Stacking Cranes) voor efficiënt hanteren en bufferen van containers.

Lees verder

Huisman levert 500mt Offshore Mast Kraan voor Subsea7

Huisman kondigt aan dat het een contract heeft gekregen van Subsea7 voor de levering van een Offshore Mast Kraan met een capaciteit van 500mt. De volledig elektrische kraan zal worden geïnstalleerd op een van de pijplegschepen van Subsea7 en zal worden ingezet voor installaties op grote diepte.

Lees verder

Bezoek van STC studenten

Wat een fantastische dag op 10 januari! Ons kantoor bruiste van de energie toen we een groep enthousiaste studenten Maritiem Officier van het STC ontvingen.

Lees verder

Huisman geeft Heerema Aegir's Offshore Mast Kraan upgrade

Huisman kondigt aan dat het een contract heeft gekregen voor de upgrade van de Offshore Mast Kraan aan boord van de Aegir, eigendom van Heerema.

Lees verder

Huisman aanwezig op de HHS Bedrijvendag in Delft

Huisman was op donderdag 16 november aanwezig op de bedrijvendag van De Haagse Hogeschool in Delft, die ieder half jaar door Studentenvereniging NOVA wordt organiseert.

Lees verder

Huisman wordt partner van GROW

Huisman is partner geworden van GROW, een gezamenlijk onderzoeksprogramma voor offshore wind dat onderzoek initieert en innovaties versnelt. De kracht van GROW ligt in het vermogen om gerichte, opeenvolgende en complementaire RD&D-activiteiten uit te voeren. Het consortium bestaat uit 20 toonaangevende en toegewijde partners die nauw samenwerken om gezamenlijk onderzoek te doen.

Lees verder

Huisman en ESD bundelen krachten op kabellegmarkt

Huisman heeft een partnerschapsovereenkomst getekend met ESD om zijn portfolio van kabellegproducten uit te breiden en zijn positie op de offshore windmarkt te versterken. Met deze overeenkomst komt de expertise van ESD in het ontwerpen van slimme kabellegoplossingen samen met de in-house engineering, productie- en servicecapaciteiten voor turn-key equipment van Huisman.

Lees verder

Huisman lanceert vernieuwde serie subsea Knuckle Boom Kranen

Huisman kondigt de lancering aan van een vernieuwde Subsea Knuckle Boom Kranen serie voor gebruik in de subsea offshore constructiemarkt. Met deze nieuwe serie heeft het bedrijf zijn portfolio aangepast aan de nieuwste trends in offshore constructieschepen op het gebied van energie-efficiëntie, automatisering en veiligheid.

Lees verder

Huisman lanceert wind detectiesysteem voor veiligere installatie van turbines

Huisman kondigt de lancering aan van een nieuw ontwikkeld systeem waarmee kraanoperators op naderende windsnelheden, windstoten en windrichting te anticiperen en te reageren tijdens het installatieproces van de turbinebladen.

Lees verder
Moment...