Wij zijn Huisman

Aangenaam, wij zijn Huisman. Wij ontwerpen, bouwen en servicen zware constructieapparatuur voor 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van duurzame energie, olie en gas, civiele werken, maritieme scheepsbouw en recreatie.

Onze producten variëren van kranen, pijplegapparatuur, boorapparatuur en lieren tot scheepsontwerpen en specials. Waarom deze bedrijven voor ons kiezen? Vanwege onze ondernemersgeest, vaardigheden, betrouwbaarheid en vooral… vanwege onze innovatieve oplossingen. Voorbeelden? Bekijk onze recente innovaties.

Huisman is een bedrijf van innovators. In tijden van transitie, zijn wij op ons best. Maar waar bewegen we naartoe? En wat zijn de innovaties waar de toekomst om vraagt?

Lees meer over Huisman vanuit het perspectief van onze medewerkers

Equipped for impact

De geschiedenis van Huisman is er een van het stellen van nieuwe industrienormen. Van impact maken. Dat doen we al sinds 1929. Met ‘step changing’ technische oplossingen die variëren van stand-alone tot zeer ingenieuze geïntegreerde systemen. Van concept tot installatie en levenslange ondersteuning. Onze gepassioneerde medewerkers en wereldwijde productie-, service- en verkoopfaciliteiten zorgen ervoor dat Huisman in tijden van transitie ‘equipped for impact’ is.