Werken bij

Waar in de wereld je ook gaat werken, wat je bij ons ook gaat doen. Je krijgt een uitdagende functie in een internationale organisatie. Je maakt deel uit van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. Je draagt direct of indirect bij aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën en duurzame projecten. 

Waarom Huisman?

Het ontwerp en de productie van onze vaak baanbrekende oplossingen doen we volledig in-house. We leveren turn-key producten aan onze klanten over de hele wereld. Naast een inspirerende sfeer bieden wij je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden maken deel uit van de deal. En laten we ook een ander voordeel van Huisman niet vergeten: ons eigen café.  

Onze cultuur

Huisman werkt over de hele wereld en de hele wereld werkt bij Huisman. Ofwel, bij ons werken mensen uit veel verschillende landen met verschillende nationaliteiten. We zijn een familiebedrijf. Onze cultuur is open, informeel en no-nonsense en kent korte communicatie- en besluitvormingslijnen.

We geven om jouw persoonlijk welzijn. Ook willen we een positieve rol spelen in de samenleving, besteden we zorg aan het milieu, jouw veiligheid en streven we ernaar open en integer zaken te doen. Lees hier meer over onze waarden.

Veiligheid en efficiency

In onze wereld staat veiligheid altijd voorop, het is geïntegreerd in alles wat we doen. Volgens de Huisman engineering visie is er altijd een betere en efficiëntere oplossing mogelijk. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om de efficiency en veiligheid van onze producten te verbeteren.  Of je nu een Manager, een Engineer of een Productiemedewerker bent, bij Huisman delen we allemaal dezelfde passie voor technische innovatie, veiligheid en efficiency.