Onze recruiters

Wil jij meer weten of werken bij Huisman, heb je een vraag over een vacature of ben je geinteresseerd in Huisman namens een studenten- of studievereniging? Neem dan contact op met onze Recruiters.

Zij vertellen je graag meer over werken bij Huisman en de mogelijkheden die wij bieden. Ook als je vragen hebt over sollicteren in coronatijd en hoe Huisman hier mee omgaat dan kan je onze Recruiters benaderen voor meer informatie. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken.

Bealien Schot

"Ik ben altijd op zoek naar talent dat wil bijdragen aan onze ‘step changing’ technische oplossingen en impact wil maken. Dus, ben jij ‘equipped for impact’ en zie je het zitten om bij Huisman aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op!"

Bas Bieckmann

"Bijdragen aan de juiste inrichting van Huisman door te kijken wie het beste bij ons past en op welke positie. Dat is mijn drive. Ik leer jou daarom graag beter kennen om te horen hoe jij binnen Huisman impact wilt maken."

Ewelina Miller

"Werken met jonge mensen, met een frisse visie en kijk op innovatie, projecten en manieren van samenwerken. Dat is wat mij drijft als campus recruiter. Uit eigen ervaring weet ik dat je hier met de juiste inzet alle ruimte krijgt voor persoonlijke groei."