Studenten

Wil jij binnen een team van innovators aan de slag, ervaring opdoen binnen een internationale organisatie en bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën en duurzame projecten? Dan maken wij graag kennis met jou. We hebben regelmatig stageplaatsen en afstudeeropdrachten en zetten op verschillende afdelingen werkstudenten in.

Wat je ook gaat doen en op welke afdeling je ook gaat werken, je krijgt veel verantwoordelijkheid want we verwachten ook veel van jou. Eigenaarschap, creativiteit en de ambitie om impact te maken zijn eigenschappen die we bij jou terug willen zien. Jouw talent, doorzettingsvermogen en motivatie bepalen jouw plafond. Uiteraard staan wij klaar om jou te begeleiden.

Bekijk onze vacatures

Studie- en studentenverenigingen

De studenten van nu zijn de talenten van onze toekomst. Bij Huisman werken we nauw samen met verschillende studentenverenigingen en verenigingen. Initiatieven variëren van bedrijfsbezoeken (voorafgaand aan corona of met coronabeperkingen) waar we studenten in staat stellen meer te leren over ons bedrijf, disciplines, producten en cultuur, tot bezoeken aan technische universiteiten en hogescholen. Samen met bijvoorbeeld de TU Delft organiseren we diverse studentenuitdagingen, educatieve evenementen en bedrijfspresentaties rondom specifieke innovaties, projecten of onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die Huisman te bieden heeft voor studentenverenigingen en studieverenigingen. Neem contact op met onze campus recruiter Ewelina Miller.

Contactformulier voor studie- en studentenverenigingen
{{ errors.first("field_19") }}
{{ errors.first("field_20") }}
{{ errors.first("field_21") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Wil jij binnen een team van innovators aan de slag, ervaring opdoen binnen een internationale organisatie en bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën en duurzame projecten? Dan maken wij graag kennis met jou. We hebben vanaf 1 april 2021 regelmatig stageplaatsen, afstudeeropdrachten en zetten op verschillende afdelingen werkstudenten in.