Huisman reikt Constructeursprijs 2024 uit aan eerstejaarsstudenten Werktuigbouwkunde TU Delft

Op woensdag 12 juni vond de Design Competition 2024 plaats voor eerstejaars mechanical engineering studenten van de TU Delft. Het thema van dit jaar was de 'dozenstapelaar', waarbij het de bedoeling was om 25 dozen in een zo kort mogelijke tijd te stapelen.

Het is traditie dat Huisman de Constructeursprijs uitreikt en dit jaar ging de naar de groep WB103. Hun ontwerp werd geprezen om de strakke, competitieve en praktische oplossingen. De winnende groep krijgt een rondleiding bij Huisman, inclusief een bezoek aan de Huisman Innovation Tower (HIT) en de mogelijkheid om hun ontwerp te demonstreren.

Deze wedstrijden geven jong talent de kans om hun creativiteit te laten zien en stimuleren samenwerking en leren. Huisman vindt het belangrijk om deze initiatieven te ondersteunen, bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige engineers en te zorgen voor een constante aanvoer van opgeleide professionals die “equipped for impact” zijn en technische uitdagingen van vandaag en morgen kunnen aanpakken.