Terugblik op de Delftse Bedrijvendagen 2021

Op donderdag 16 februari nam ons Campus Recruitment-team deel aan de Delftse Bedrijvendagen 2021 (DDB2021), een van de grootste technische carrière-evenementen voor banen, stages en afstudeerprojecten in Nederland. Tijdens onze presentatie, bedrijfsstand en netwerkcarrousel hebben we Huisman voorgesteld aan honderden enthousiaste technische studenten. De presentatie was een groot succes. Meer dan 60 studenten waren aanwezig met als doel meer te weten te komen over Huisman.

Vera Nijwening presenteerde business development binnen Huisman en de voortdurende zoektocht naar nieuwe kansen. Wouter Rijkee gaf een overzicht van Engineering van ontwerp tot inbedrijfstelling en service. Bas Bieckmann vertelde over de bedrijfscultuur, werving en selectie en de carrièremogelijkheden binnen Huisman. Een shout out naar onze collega's Olav Jacobs, Jorik van der Ploeg, Bealien Schot en Ewelina Miller die een praatje maakten met ambitieuze studenten.

Meer dan 3000 studenten woonden de DDB 2021 bij met als doel om interessante bedrijven te ontmoeten, stageplaatsen, afstudeerprojecten of zelfs banen te vinden. De DDB 2021 waren gastheer van meer dan 150 bedrijven uit verschillende sectoren binnen de technische industrie We vonden het leuk om weer deel uit te maken van de Bedrijvendagen. Als je geïnteresseerd bent om bij Huisman te werken, klik dan hier of laat je gegevens achter in onze job alert, zodat je als eerste op de hoogte bent van onze nieuwe vacatures.