Huisman Geo en Ed. Züblin AG winnen contract van Deutsche ErdWärme

Huisman Geo heeft samen met consortium partner Ed. Ed. Züblin AG, beiden specialist op het gebied van boren en geothermische energie, het algehele contract voor tot wel acht geothermische boorgaten in de centrale Bovenrijnregio in Duitsland in de wacht gesleept. De booractiviteiten voor het eerste project in Graben-Neudorf starten in mei 2022. 

Peter de Vin, Directeur van Huisman Geo: "Wij danken Deutsche Erdwärme voor hun vertrouwen in Huisman Geo om ze te ondersteunen bij het veilig en efficiënt uitvoeren van hun geothermische boorprojecten. Dit is een nieuwe stap in onze ambitie om de investerings- en operationele kosten te verlagen. Dit zijn de sleutelfactoren die grote portefeuille geothermische projecten, zoals deze voor Deutsche Erdwärme, mogelijk maken. Dergelijke projecten zijn ook nodig om de ambitieuze energietransitie te realiseren".

Wil je meer informatie? Klik hier.

Ben jij er klaar voor om impact te maken op een duurzame toekomst door een bijdrage te leveren aan onze innovatieve technische oplossingen? Bekijk onze vacatures