Huisman bereikt 100ste Mastkraan track record

Met de levering van twee Heavy Lift Mast Cranes (HLMC) voor Spliethoff heeft Huisman een track record van 100 Mastkranen bereikt. De eerste in zijn soort, gebouwd in 1984, presteert nog steeds uitstekend aan boord van BigLift Shipping's heavy lift schip Happy Buccaneer.

David Roodenburg, CEO van Huisman: “Het is een grote eer om deze prachtige mijlpaal samen met Spliethoff en haar zuster uit de groep, BigLift Shipping te vieren. Binnen 40 jaar hebben we onze eerste HLMC's geleverd voor de Happy Buccaneer en onze 100ste voor Spliethoff's nieuwste toevoeging aan hun vloot. Het feit dat de kranen van de Happy Buccaneer nog steeds operationeel zijn, is een bewijs van de robuuste technologie en de lange levensduur van dit kraanontwerp. We hopen dat onze kranen de komende decennia een belangrijke rol zullen blijven spelen in het succes van de Spliethoff Group.”

Wil je meer informatie? Klik hier.

Ben jij er klaar voor om impact te maken op een duurzame toekomst door een bijdrage te leveren aan onze innovatieve technische oplossingen? Bekijk onze vacatures