Solliciteren in corona tijd

In verband met het coronavirus (COVID-19) neemt Huisman maatregelen om de gezondheid van onze mensen, onze kandidaten, onze klanten en leveranciers en de omgeving waarin we wonen en werken te beschermen.

Alle kantoormedewerkers in Nederland werken primair vanuit huis. Het Huisman coronabeleid stelt dat het voor maximaal 1 dag per week is toegestaan dat er op kantoor wordt gewerkt. Hier volgen we uiteraard de door de overheid afgegeven richtlijnen ten aanzien van de anderhalve meter regel, maximaal aantal personen per kantoor en andere ruimtes, looproutes, etc.

Er wordt niet meer gereisd en alle in- en externe evenementen die voor de komende tijd gepland stonden zijn afgelast. Dit geldt ook voor alle recruitment evenementen. Hou onze evenementen pagina in de gaten voor virtuele events en andere initiatieven.

Het sollicitatieproces is zo aangepast dat alle eerste gesprekken via TEAMS plaatsvinden. Vervolgafspraken worden wel ingepland op het kantoor van Huisman. Hierbij volgen we uiteraard de anderhalve meter regel en alle overige richtlijnen die zijn afgegeven door de overheid.

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces in coronatijd, dan kun je contact opnemen met een van onze recruiters.