Offshore Wind Industrie

De bouw van installatieapparatuur voor de offshore wind industrie is een van de specialismen van Huisman. Voortbordurend op onze brede kennis opgedaan in de olie & gas industrie en bewezen technologieën introduceerde Huisman de afgelopen jaren diverse kranen, speciaal ontwikkeld voor de installatie van de steeds groter wordende offshore windturbines. Inmiddels levert Huisman alle apparatuur die nodig is voor de installatie en het onderhoud van windturbines. De producten variëren van verspreiders, heihamers en hulpmiddelen voor het hanteren van de palen tot aan kranen met een grote hijscapaciteit.

Zo ontwikkelde Huisman onlangs een Bewegingsgecompenseerde Grijper. Met de Bewegingsgecompenseerde Grijper kan er vanaf een drijvend schip geheid worden voor de installatie van windmolenfundaties. De Grijper compenseert de scheepsbewegingen en houdt de paal zeer nauwkeurig in positie. De grijper kan ook als Upend Tool gebruikt worden voor paalhanteringen waardoor dekruimte bespaard wordt.

En wat te denken van onze Foldable Offshore Crane? Deze is specifiek ontwikkeld voor het onderhoud aan offshore wind turbines. Onze Engineeringafdeling werkt dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en op maat gemaakte producten afgestemd op de wensen en eisen van klanten en om de ontwikkelingen in de industrie voor te zijn. Kijk op onze innovatie pagina om meer te lezen over bijvoorbeeld, ons Windfarm Installation Vessel of de Universal Quick Connector. 

/ vacatures

Electrical Engineer Services

  • Fulltime
  • Professional
  • Schiedam
Bekijk alle vacatures

Bekijk al onze producten op onze corporate website.

huismanequipment.com

Bekijk al onze producten op onze corporate website.

huismanequipment.com